Archive

Out of the art selling at 19 en 20 november 2011
Location: Arnhemsestraatweg 7 - 6881 NA - Velp

Van villa tot kunsthuis: zowel architectuurliefhebbers als kunstkijkers en -kopers kunnen hun slag slaan in Velp. Achtentwintig kamers in het voormalige Arnicahuis worden ingericht als kunstruimte. De deelnemende kunstenaars uit Arnhem, Velp, Rheden en omgeving hebben hun fantasie optimaal gebruikt. Ze hebben niet alleen hun eigen kunstwerken in de kamer geplaatst, maar ook de kamer zelf als kunstobject gebruikt.
Bezoekers worden verrast door schilderijen, tekeningen en foto's, maar ook door objecten en muzikanten. En natuurlijk zijn er drankjes en culinaire surprises.

Een groot deel van de kunstwerken kan gekocht worden tegen aantrekkelijke prijzen. Het is tenslotte een uitdekunstverkoop. De deuren van de villa staan op 19 en 20 november open van 13.00 uur tot 19.00 uur.
Uiteraard is de entree gratis.

De deelnemende kunstenaars zijn:
Rob Chevallier, Lies Sieverding, José Braam, Cora van Antwerpen, Gerrie Cuijpers, Jaap Hinten en Ab Marte (Velp);
Yaquelìn Abdalà Rodríguez, Hanni Kuppens, Louise Honee, Jasper van Deutekom, Hanni Stolker, José Sprenkels en Liesbeth Crooijmans (Arnhem);
Marike Farenhorst, Dirkjan Ribbeling, Leo Lamboo, Sya de Nooyer (Dieren);
Annemarie Noorderwerf, Bard Sloven en Eve Andrew (Oosterbeek):
Kerry Brooomhead-Brown en Charlotte Arends (De Steeg), Maurice Kummer (Giesbeek), Jean Dankers (Westervoort), Carl Arnold (Hall), Jan Eikemans (Vught),
Live muziek: Achterdochtig en andere acts van Popcentrum Jacobiberg
zie ook http://www.robchevallier.com/kunstverkoop.html
Zie ook flyer Arnicahuis