In het weekend van 30 en 31 mei kunt u op een informele manier kennis maken met de Rhedense kunstenaars en hun werk; Het is dan weer tijd voor de tweejaarlijkse ‘KunstKijkTocht’! 28 Rhedense kunstenaars zetten de deur van hun atelier open of hebben onderdak gevonden bij andere kunstenaars. Op zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur kunt u zich laten informeren over de manier van werken, gewoon rondkijken, misschien zelfs een werk aankopen of een workshop volgen. De deelnemende ateliers bevinden zich in Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom en Dieren. Als centraal punt in de KunstKijkTocht fungeert het huis en de Tuin van Sjef van der Molen in Velp. Hier vindt u een overzichts-tentoonstelling met aanvullende informatie van alle deelnemende kunstenaars. Vanuit deze plek kunt u dan uw route bepalen. Op deze locatie en alle overige deelnemende locaties zijn overzichtskaarten beschikbaar.

kunstkijktocht Rheden 30 en 31 mei 2015 kunstkijktocht Rheden 30 en 31 mei 2015

Op vrijdagavond 29 Mei om 19.30 uur start de opening van de KunstKijkTocht in de Tuin van Sjef van der Molen, Boulevard 33 A te Velp. Gerrit van Middelkoop doet het openingswoord. Tijdens deze opening zal een bijzondere ‘film’ over het huis en de Tuin van Sjef van der Molen gepresenteerd worden.

Deze film, mogelijk gemaakt door de gemeente Rheden, geeft op interactieve wijze een beeld van het leven en werk van de vorig jaar overleden Sjef van der Molen. en alle overige deelnemende locaties zijn overzichtskaarten beschikbaar.