Archive - Archive Exhibitions

Exhibitions 2013


Art/Hobbymarket 
De Pompe in Wilp

9 mei 2013
start:  11.00 uur
end:  16.00 uur
The profit of the Pompe will be donated to
K.W.F - Alpe d' HuZes

KUNSTKIJKTOCHT 2013

zaterdag 25 mei 2013
zondag 26 mei 2013
van 12:00 u - 18:00 uur
Exhibition of Marike Farenhorst  
at the meadow near the chapel
Zutphensestraatweg 1
Ellecom

flyer kunstkijktocht 2013

kunstkijktocht 2013
De twee-jaarlijkse atelierroute in de gemeente Rheden die het publiek in de gelegenheid stelt om op een informele manier kennis te maken met de professionele beeldend kunstenaars die er wonen en werken. De deelnemende ateliers bevinden zich dit jaar in Velp, Rheden, De Steeg en Dieren. Een aantal kunstenaars presenteert zich in het eigen atelier en een aantal heeft onderdak gevonden bij een collega. Ook duiken hier en daar kunstenaars ‘van buiten’ op, uitgenodigd door een Rhedense collega. Er zijn dit keer 3 centrale plekken opgenomen in de route.
In Ellecom wordt op een weiland naast De Kapel aan de Zutphensestraatweg 1 een tijdelijk buiten-atelier ingericht waar een aantal kunstenaars zich laat inspireren door de omgeving.
In De Steeg vormt Hoofdstraat 4 de volgende haltewaar een 4-tal kunstenaars zich presenteert met o.a. een installatie in de buitenruimte.
Het Oranjeplein in Velp is het toneel voor een aantal theatrale en muzikale optredens. Ook in Velp kan voor de allerlaatste keer een bezoek worden gebracht aan de voormalige woning van Enno en Elisabeth Brokke en werk van hen worden aangekocht.
Bij mooi weer is het aantrekkelijk om de route per fiets te doen. Tijdens het weekend is bij de deelnemende ateliers een routekaart verkrijgbaar.
Alle locaties zijn op beide dagen open.
De Rhedense kunstenaars zien u graag! Tot dan!

Last Updated ( Sunday, 22 September 2013 15:31 )